Risskov

FLYVEFISKEN RISSKOV

 

Ellebjergvej 2, 8240 Risskov

Telefon: 86 19 00 07

Email: risskov@flyvefisken.com

Email kontor: faktura-risskov@flyvefisken.com

CVR 35516190

Ejer: Lars Hagemann

Bestyrer: Marie K. Laursen

 

FLYVEFISKEN RISSKOV er en lillesøster til FLYVEFISKEN liggende i Ebeltoft. Butikken har eksisteret på Risskov Torvet siden 2013.

 

Vores personale er uddannet og kompetente. Har en stor viden og erfaring omkring fisk, håndtering af fisk og sidst men ikke mindst så brænder vi for det.

 

Søren Mikkelsen er uddannet slagter og kok.

Christian Madsen er uddannet kok.

Marie K. Laursen er uddannet pottemager og fiskenørd.

 

Vores fornemmeste opgave er at inspirere, råde og vejlede vores kunder omkring håndteringen af fisk. Vi ønsker, at åbne folks øjne for det skattekammer, der findes i vores farvand. For at sikre, at det kun er det allerbedste, der kommer ind i butikken, har vi et meget tæt samarbejde med vores leverandører.

Vi prioriterer danske fisk, men det vil være altid være kvaliteten, der i sidste ende bestemmer, hvad der kommer i vores disk.

 

Vi forarbejder og forædler fisk til vores delikatesser på daglig basis. Vores sortiment er varieret og består altid af et stort udvalg af salater, terriner, supper, saucer og færdigretter – og naturligvis friskstegte fiskefrikadeller og -fileter. Derudover har vi klassisk stjerneskud, fisketapas og skaldyrsanretninger samt sild i alle afskygninger. Alt er lavet fra bunden med de bedste råvarer med stort fokus på at bevare enkelheden i smagen. Alle vores røgvarer er fra eget røgeri i Ebeltoft.

 

Vi sætter en ære i at have gode snakke med vores kunder og går langt for at imødekomme vores kunders ønsker – uanset om det handler om specielle varer eller menuer til private selskaber. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Vi lægger desuden vægt på at have fisk i alle prisklasser. En god tommelfingerregel er at købe fisk i sæson. Derved får man fisken, når den er billigst.

 

 

FLYVEFISKEN EBELTOFT

 

 

Stockfletsvej 12, 8400 Ebeltoft

Telefon: 86 34 06 80

Email butik: flyv@c.dk

Email kontor: kontor@flyvefisken.com

CVR: 35516190

 

KONTROL RAPPORTER

 

 

 

FLYVEFISKEN RISSKOV ApS

 

 

Ellebjergvej 2, 8240 Risskov

Telefon: 86 19 00 07

Email: risskov@flyvefisken.com

Email kontor: faktura-risskov@flyvefisken.com

CVR 35516190

 

Copyright © All Rights Reserved